Welkom op de website van het Centrum Preventieve Geneeskunde


Test gratis je gezondheid: (Doelgroep en preventievorm)

De doelgroep voor deze totaal nieuwe (digitale) vorm van preventie is eigenlijk iedereen die zich in een van de vier preventiegroepen bevindt en middels het invullen van de vragenlijsten gratis inzicht wil krijgen in zijn of haar momentele gezondheidstoestand in een of meerdere van de vier gezondheidssystemen. Deze zijn; Verzuring, Darm & Immuniteit, Vetzuurstofwisseling en Suikerstofwisseling.

In eerste instantie wordt er met verbetering van het voedingspatroon gewerkt middels gerichte voedingsadviezen echter, indien nodig, kan er ook gebruik gemaakt worden van gerichte suppletie om sneller resultaat te verkrijgen. Ook kan de Preventionist een van de vervolgonderzoeken adviseren (bij gezondheidsvermindering boven de 40%) waarbij de diepere oorzaak van bepaalde klachten aan het licht komen.

Naar de Intro-pagina voor uitleg en het invullen van een of meerdere vragenlijsten:

Opleiding tot Preventionist:
Als Preventionist ben/wordt je professioneel geschoold door John Verhiel van Het Centrum Preventieve Geneeskunde (CPG) en hebt tot taak de gezonde, half-gezonde en zieke mens middels specifieke vragenlijsten bewust te maken van zijn of haar gezondheidsvermindering in een of meer van de 4 belangrijkste gezondheidssystemen.

Naar meer info over de opleiding tot Preventionist:


Wilt u naar de website www.duurzaamgezond.info klik dan hier

 
E-mailen
Bellen
Map
Info