HOE GEZOND ZIJN JOUW BLOEDVATEN...?

Aderverkalking (dichtslibbing) en arteriële stijfheid (elasticiteitsverlies) kan nu binnen 2 minuten gemeten worden middels de Rosmaxx en Stiffnograph... 

 

Tot op heden kon de elasticiteit/verkalking en dichtslibbing van bloedvaten alleen worden gemeten met grote dure apparatuur in ziekenhuizen. Om deze metingen dichter bij de patiënt te brengen is de 'Rossmax' en de 'StiffnoGraph' ontwikkeld, twee nieuwe draagbare medische apparaten. 

De 'Rossmax' berekent de 'dichtslibbingsfactor' 

(in hoeverre zijn de bloedvaten dichtgeslibd door cholesterol en calcium/kalk).

Dichtslibbing wordt gemeten van 10% tot en met 60%. Hoe meer uw bloedvaten dichtgeslibd zijn, des te eerder kan er een verstopping door een bloedpropje optreden met als gevolg een TIA, hersen-infarct, hartinfarct, longembolie of trombose(been).

De 'StiffnoGraph' berekent de mate van verstijving 

(het elasticiteitsverlies door verkalking van de bloedvaten waardoor bloedvaten op termijn kunnen scheuren (aneurisma's)).

Vaatstijfheid c.q. elasticiteit wordt gemeten van 1 tot en met 6. Hoe stijver en minder elastisch uw bloedvaten zijn des te eerder kan er een bloedvatscheuring/aneurisma optreden.

Vitamine K2 in druppelvorm helpt de bloedvaten om weer 'schoon' te worden. Wordt via het mondslijmvlies snel opgenomen. Geen slikproblemen!

Dit onderzoek (Rossmax+Stiffnograph) kost € 30,00 inclusief bloeddruk, cholesterol meten en risicoprofiel.

Voor meer informatie, een afspraak of Vitamine K2 bestellen kunt u hieronder een keuze maken 

(of bel: 0031-(0)6-86468660):

Terug:


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info