Omega 3 Index Test:


Klik hier voor meer informatie over dit onderzoek. De kosten zijn 2-ledig: Laboratoriumonderzoek € 79,00,- Differentiatiekosten, therapie- en behandelplan inclusief telefonische uitleg € 75,- Totaal € 154,-

Download hier uw gratis PDF Informatiebrochure met betrekking tot de wetenschappelijke achtergronden waarop de Omega36Index test van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde is gebaseerd. Dit document is ter beschikking gesteld door de Natura Foundation, hiervoor dank.

Klik hier of op de foto om 'n Omega 3 Index test te bestellen.

Ik heb al 'n Omega36Index Test gedaan...:

Mocht u (al) in het bezit zijn van een Mijnlabtest, Zinzino, WHC (Care by Nature), Holland&Barrett of andere laboratorium uitslag en u heeft specifieke klachten waarvoor u een ervaren Preventionist nodig heeft om een behandeltraject op te stellen, kunt u hieronder uw klachten aanklikken plus de 11 gevraagde specifieke vetzuren invullen en versturen. Alle data is SSL beveiligd.

U ontvangt daarna een factuur van € 75,-. Na ontvangst van de betaling wordt er een differentiatie-rapport van 6xA4 in PDF voor u gemaakt met duidelijke uitleg van alle 11 de vetzuren in relatie tot uw klachten, inclusief therapie- en behandelplan. U ontvangt dit rapport vervolgens digitaal via e-mail waarna er een afspraak voor telefonische uitleg wordt gemaakt.

Een van onze hoog opgeleide Preventionisten (naar keuze, kijk even voor de dichtstbijzijnde postcode) legt u dan in 'gewone mensentaal' uit hoe de tekorten aan de verschillende vetzuren, in combinatie, de oorzaak van uw klachten zijn. Zodra deze tekorten worden aangevuld kan het lichaam zich zelf weer herstellen. Deze uitleg zal ongeveer 'n half uur duren. Alle vragen worden dan ook beantwoordt.

Deze Omega 3 index Test wordt ook vaak preventief aangevraagd om klachten 'voor' te zijn.

METEN IS WETEN!

Aanvragen aanvullend differentiatierapport en testgegevens verzenden:

Naar pagina Praktijk:

Naar pagina 1 van Duurzaam Gezond:

Naar pagina 2 van Duurzaam Gezond:

 
E-mailen
Bellen
Map
Info