Welkom op het DNA-platform van CPG

DNA onderzoek is dé toekomst op het gebied van preventie!

Is het je weleens opgevallen dat een dieet of sportregime bij de een perfect werkt, maar bij een ander persoon geen resultaat geeft? Logisch. Ons DNA wijkt immers af. Wetenschappelijk onderzoek, onder andere met betrekking tot gewichtsreductie, heeft aangetoond dat een aangepast voedingspatroon op basis van DNA drie keer effectiever is dan een groot aantal traditionele diëten.

DNA, hoe zit het ook alweer? Lees meer...(PDF Download)

Een diëtist kan kijken naar je leefstijl en zo voedingsadvies op maat geven. Maar je eigen DNA kan natuurlijk nóg beter advies geven. Mijnlabtest.nl onderzoekt jouw DNA en geeft op basis van genetische aandachtspunten advies op gebied van voeding, sport, stress, slaap, hart en vaten. In samenwerking met het Centrum voor Preventieve Geneeskunde kun je bijvoorbeeld na het invullen van de vragenlijst(en) preventief werken aan je gezondheid. 

Ook kun je, middels een vervolgtest, zoals een Glucose Tolerantie (thuis) Test, je actuele kans op het later krijgen van bijvoorbeeld Diabetes Type II, zo klein mogelijk maken door gebruik te maken van de aanbevolen supplementen om aangetoonde tekorten aan te vullen om jezelf daarna met gerichte voedingsadviezen optimaal gezond te houden. Voorkomen is beter dan genezen, toch?

De soorten DNA onderzoeken:

Basic-Gene is blauw / Nutri-Gene is rood / Nutri-Gene plus is oranje / Nutri-Gene pro is groen /

Ons Privacy beleid: 

Klik hier voor de toelichtingen

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan of bestel meteen een DNA-testset naar keuze: (Vul bij bestelling van een DNA-testset ook even uw adres, postcode en woonplaats in).

Nieuwsgierig welk DNA onderzoek het beste bij jou past?

Klik dan hier om in 5 stappen naar een (nog) betere gezondheid te gaan. Vul daar een of meerdere vragenlijsten in waarvan je denkt dat deze voor verbetering vatbaar zijn en ontvang gratis Suppletie- en DNA onderzoek advies. Succes!


 
E-mailen
Bellen
Map
Info