Een Kangen water apparaat of een CPG water apparaat...

Eerst de feiten waarom je geïoniseerd water zou 'moeten' drinken:

We worden allemaal geboren en hoeven eigenlijk maar twee dingen te doen om te kunnen blijven leven. Ademhalen en eten (inclusief DRINKEN). Onze navelstreng wordt doorgeknipt en we 'moeten' ademen. Moeder wil dat je blijft leven en geeft je borstvoeding oftewel eten.

Elk levend wezen of nou mens, dier of plant, maar ook de aarde, heeft maar één taak en deze is: 'Voortbestaan'.

'Voortbestaan', een simpel woord, maar voor velen een dagelijks terugkomend probleem omdat er met het vorderen van de leeftijd ook allerlei gezondheidsproblemen kunnen ontstaan. Alleen al in Nederland zijn er 850.000 chronisch zieken...

Is dat voortbestaan op een positieve manier beïnvloeden?

Het antwoord is een duidelijk JA en dat kan middels het drinken van geïoniseerd water. Je lichaam heeft namelijk dagelijks te maken met drie vormen van stress die onvermijdelijk zijn voor iedereen.

Stress door oxidatie, verzuring en uitdroging... 

Hieronder een aantal artikelen die ik heb geschreven plus een universele oplossing voor alle drie de stressvormen;

      Oxidatieve stress                 Verzuringsstress                   Uitdrogingsstress    

Eén oplossing voor alle 3 de stressvormen

Toepassingen van geïoniseerd water;

Voor Senioren:

Geïoniseerd alkaline water heeft uiterst belangrijke anti-oxiderende kwaliteiten en wordt dus door senioren gedronken als preventief middel tegen ouderdomsverschijnselen, ter bescherming tegen vrije radicalen en het verhoogt daarnaast o.a. de vitaliteit. 

Het water ondersteunt het immuunsysteem en het lichaam is door het geïoniseerde alkaline water beter in staat om voedingsstoffen op te nemen waardoor al je lichaamsfuncties vitaal blijven. Alkaline geïoniseerd water stelt je lichaam in staat om snel te hydrateren. 

Voedingsstoffen worden niet alleen sneller op de plaats gebracht waar daar behoefte aan is, maar je ontgift ook sneller. Schadelijke stoffen krijgen daardoor minder kans om schade aan te richten.

Voor Sporters:

Topsporters in de Verenigde Staten hebben de positieve effecten van geïoniseerd alkaline water al een tijd geleden ontdekt.

Dit water stelt hen in staat sneller van een inspanning te recupereren, zodat ze, sneller dan normaal, weer fit genoeg zijn om topprestaties te leveren. Bij inspanning verzuren de spieren, waardoor deze stijf worden en zelfs kunnen verkrampen. 

Geïoniseerd alkaline water helpt deze zuren sneller en volledig af te voeren. 

Ook zijn sporters, door het drinken van dit water, versneld in staat om de broodnodige voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, koolhydraten en eiwitten samen met de juiste vetten op te nemen. Geïoniseerd alkaline water hydrateert sneller waardoor je lichaam meer zuurstof in kortere tijd kan opnemen waardoor meer energie kan worden vrijgemaakt.

Je prestaties zullen hierdoor zeker positief worden beïnvloed!

In de Keuken:

Je kunt thuis het water gebruiken voor het wassen van je groenten en fruit, om te koken, voor het zetten van thee en koffie (het verhoogd de zuurgraad van deze zure dranken!) en geeft je koffie of thee een betere smaaksensatie. Door het verhogen van de zuurgraad (pH-waarde) is de drank ook minder belastend voor het lichaam.

Van geïoniseerd alkaline water is verder bekend dat het, door de verminderde viscositeit (Micro-clustering), gemakkelijker andere stoffen oplost c.q. opneemt. 

In de Horeca:

Je restaurant krijgt direct meer uitstraling door de installatie van een alkaline water ionisator. Je speelt handig in op de behoefte aan gezond eten en drinken en je personeel zal daar ook zeker van profiteren.

Als gevolg van het wassen en koken met geïoniseerd alkaline water zullen de gerechten er qua smaak, kleur, textuur en behoud van vitaminen sterk op vooruit gaan. 

De smaak wordt meer oorspronkelijk omdat alle bestrijdingsmiddelen er volledig afgewassen zijn en de kleur, textuur en vitaminen van/in de gerechten ook beter bewaard blijven. Door het wegvallen van vervuilende factoren zal de smaak ook meer oorspronkelijk zijn.

De ionisator heeft twee uitgangen, één voor het het geïoniseerd alkaline (basisch/instelbaar) drinkwater en één voor het zure water. Je kunt het zure (afval)water gebruiken als schoonmaakmiddel.

In de Schoonmaak:

Geïoniseerd alkaline water heeft, zoals ik dat reeds heb vermeld, de eigenschap om goed stoffen op te kunnen nemen. Ik sprak al over de toepassing van dit water bij het schoonmaken van groenten en fruit. Geïoniseerd alkaline water absorbeert de kleur-behoudende en levensduur verlengende stoffen die op onze groenten en fruit worden gespoten (ook bij Bio-groenten en fruit). 

Door deze eigenschap is het water ook goed te gebruiken als ontvetter van oppervlakken zoals glas, hout, steen en metaal.

Bij gebruik van dit ‘water’ is het niet nodig beschermende kleren te dragen en het water is geen milieubelasting zoals de chemische stoffen die normaal veelal worden gebruikt voor ontsmettingswerkzaamheden.

Voor huishoudelijk gebruik kan het zure water worden gebruikt voor het reinigen van de huid, voor het wassen van handen en haren (het zou voor het hele lichaam goed zijn, maar de output van een ionisator is te gering om er een douchekop aan te verbinden). Daarnaast wordt het gebruikt als mondwater en kan je er oppervlakkige huidbeschadigingen mee behandelen. 

Mocht er daarna nog wat zuur water over zijn dan kun je dit water aan de snijbloemen ‘voeren’. Je zult daardoor langer van je snijbloemen kunnen genieten.  

Gezondheid:

Water drinken wordt per definitie als een gezonde bezigheid gezien omdat ons lichaam voor 65% of meer uit water bestaat en we het dus heel hard nodig hebben. Maar ook omdat het drinken van andere dranken, zeker in grotere hoeveelheden, gezondheidsproblemen kan veroorzaken. In veel van onze frisdranken zit heel veel suiker (soda's en alcoholische dranken) en/of hebben ze een uiterst lage zuurgraad (pH-waarde), in andere zitten veel te grote hoeveelheden cafeïne (de Energy drinks), die verantwoordelijk worden gehouden voor hartritmestoornissen en zelfs hartaanvallen. Vooral de jeugd drinkt veel te veel van deze gezondheid bedreigende dranken.

Op diverse scholen en universiteiten in de Verenigde Staten en nu ook al in Nederland is de verkoop en het nuttigen van de energy-drinks (een blikje of flesje kan wel tot 16 keer meer cafeïne bevatten dan bijvoorbeeld dezelfde hoeveelheid Cola) tegenwoordig verboden, omdat de meestal hoge consumptie heeft geleid tot fatale hartaanvallen onder de studenten. Er wordt momenteel overwogen om de dranken geheel te verbieden, dan wel een wettelijk maximum te stellen aan de cafeïne-inhoud van de drank.

Het water helpt de zuur-base balans van het lichaam te optimaliseren en ondersteunt een goede werking van een (gezond) immuunsysteem. 

Je voelt je na een bepaalde tijd, door het drinken van geïoniseerd alkaline water, fitter en je bent daardoor actiever en assertiever omdat je je simpelweg steeds beter bent gaan voelen.

Tenslotte de feiten op een rij:  

De prijs van een CPG-water-ionisator (€ 897,-) is slechts een fractie van de prijs die je betaald voor een Kangen apparaat (€ 3.300,-). Het verschil zit 'm in het feit dat Kangen een Netwerk Marketing bedrijf is waarbij de consument de provisies van de distributeurs betaalt. 

Kangen maakt gebruik van Natrium Hypochloriet (chemisch)('n soort wc-reiniger-glorix-W5) om de hoogste pH-waarde mogelijk te maken. De CPG-water-ionisator heeft dit niet nodig. 

Ook ben je verplicht om het Kangen apparaat regelmatig te reinigen met een speciale citroenzuur oplossing. De CPG-water-ionisator reinigt zichzelf na elke waterafname, automatisch na 30 of 60 liter (instelbaar) of zelfs handmatig indien zelf gewenst. 

Een Kangen apparaat moet elk jaar voor ongeveer € 360,- naar Düsseldorf gestuurd worden om te worden gereinigd en onderhouden. Dit hoeft niet maar dan vervalt de garantie van 3 tot 5 jaar die Kangen claimt! 

Een Kangen waterfilter dient elk half jaar vervangen te worden. De kosten hiervoor zijn ongeveer € 90,-. Het filter van de CPG-water ionisator hoeft pas na 8000 liter gebruik vervangen te worden. Kosten € 89,-. De hoeveelheid nog te filteren liters water worden duidelijk in de display aangegeven. 

Uitstekende resultaten bij water ionisatie worden bereikt met 5 platinum-titanium platen die voor de elektrolyse zorgen. De CPG-water-ionisator bevat 5 platen, de gelijke hoeveelheid als een Kangen apparaat. (Kangen heeft apparaten met platen van 3 tot 11 stuks). 

Bij vergelijkende testen scoort de CPG-water-ionisator beter dan het 5 platen Kangen apparaat. Dit op alle gebieden, de pH-waarde (de zuurgraad), de ORP waarde (het vrije radicalen vangend vermogen) en de snelheid van Micro-clustering. 

 CPG Water Ionisator:

(alle pH-waarden zijn per gekleurd vakje ook nog individueel instelbaar)

 CPG Water Ionisator (eenvoudig zelf op de kraan aan te sluiten):


Digitale Demo:

Heb je interesse in een vrijblijvende Digitale Demo (via WhatsApp/beeld) kan ik je bellen om een afspraak te maken. De demo duurt ongeveer 1 uur en alle vragen worden ook beantwoord. Levertijd is ongeveer 10 werkdagen. Aanvragen doe je hieronder.

Proost, op JOUW gezondheid: John Verhiel

Wil je de Water Ionisator meteen bestellen, klik dan hier om naar de webwinkel te gaan.

Yes, ik wil graag een vrijblijvende Digitale Demo:

Naar pagina Praktijk:

Naar pagina 1 van Duurzaam Gezond:

Naar pagina 2 van Duurzaam Gezond: 
E-mailen
Bellen
Map
Info